Diensten

Custom Carwash Support adviseert en begeleidt bestaande en nieuwe ondernemers in de carwash branche.

Nieuwbouw en verbouw

Carwash-ondernemers die nieuwbouw- en/of  verbouwplannen hebben, zijn bij Custom Carwash Support aan het juiste adres. Wij hebben de ervaring in huis om er een succes van te maken. 

Locatie-onderzoek

Niets is zo belangrijk voor een carwash als de perfecte locatie.  Custom Carwash Support helpt ondernemers met het vinden van de beste locatie én routing voor een nieuwe carwash.   

Miscellaneous

Machine- en chemiekeuze

Een succesvolle carwash is ondenkbaar zonder de juiste autowasmachines en bijbehorende chemie. Custom Carwash Support geeft optimaal en onafhaneklijk advies

E-Business

Online marketing

Online marketing is een vak apart. Veel ondernemers proberen het zelf, maar komen uiteindelijk toch bij ons voor de ondersteuning van hun (social media-)marketingactiviteiten.  

Klant-in-kaart

Om succesvol te zijn moet je allereerst exact weten wie de klant is en wat hij precies wil. Hiervoor heeft Custom Carwash Support de Breng-Mijn-Klant-In-Kaart-Enquete ontwikkeld. 

 

Personeelstrainingen

Hoe benader je de klant? Hoe ga je om met ontevreden klanten? Hoe verkoop je programma X? Met trainingen op maat gaan wij hier op in zodat het personeel er net zo in staat als de ondernemer zelf. 

Scroll naar boven