Over ons

‘Ik weet ondertussen wat er nodig is om een wasstraat tot een succes te maken’

Het kloppend hart van Custom Carwash Support is Dennis Kok. Een door en door autowasman met 22 jaar ervaring in de branche.

Hij begon zijn carrière op zijn 19de als autowasser, beklom vervolgens alle treden van de carwashladder en gebruikt zijn kennis en kunde nu om carwash-ondernemers de helpende hand te bieden. Support in de breedste zin van het woord, voor zowel nieuwe als bestaande ondernemers. 

Carwash advies en begeleiding

Custom Carwash Support is volledig onafhankelijk en biedt ondersteuning, advies en begeleiding in vraagstukken als: marketing, programma-indeling, personeel(beleid), machine- en chemiekeuze, locatieonderzoek, Breng-Mijn-Klant-In-Kaart-Enquêtes, on-site personeelstrainingen, omgaan met klachten en emoties (inclusief acteur), productkennis en talloze andere maatwerkcursussen.

Het aansturen van 37 vestigingen, complete teams samenstellen, nieuwe concepten bedenken en lanceren die wereldwijd succes oogsten. Dennis Kok van Custom Carwash Support wil overal iets achterlaten waar hij met trots op kan terugkijken. 

Ook voor nieuwbouw- en verbouwplannen en de optimalisatie van bestaande locaties, waterrecycling en technische ondersteuning is Dennis Kok van Custom Carwash Support de objectieve partner die u als carwash-ondernemer zoekt.

Dennis Kok Carwash advies
Scroll naar boven